Golfen

Van 9 tot 27 holes golfplezier voor iedereen.

Midden in de prachtige natuur van De Heihorsten ligt Golfbaan de Swinkelsche. Deze schitterende 27 holes golfbaan is 7 dagen in de week geopend, heeft een eigen golfschool, prachtig clubhuis en een riant buitenterras. De golfbaan is zo aangelegd dat u het gehele jaar met buggy en trolley kunt spelen op zomertees en zomergreens, waardoor de baan het hele jaar door qualifying is!

Mekka voor golfliefhebber

Gevarieerd golf aanbod

Zuidoost Brabant is door haar vele golfbanen het mekka voor de golfliefhebber.
Naast de golfbaan de Swinkelsche, gelegen midden in De Heihorsten, treft u binnen een straal van zo’n half uurtje rijden nog tal van golfbanen aan.

Golfbaan de Swinkelsche

Natuur, rust en ruimte typeren deze 27 holes golfbaan! Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide en water; helemaal afgestemd op de omliggende natuur. Ook de 18 holes Championship Course en de 9 holes PAR-3 baan zijn zeer gevarieerd, waardoor een golfliefhebber zich nooit zal vervelen!

Clubhuis:

In het clubhuis of op het aangrenzende terras kunt u tijdens openingstijden van de golfbaan terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Er worden lunch- en dinergerechten geserveerd welke bereid worden bereid met verse producten van diverse lokale leveranciers.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend.

Het natuurgebied waar je alles kunt beleven!