De entree van De Heihorsten

Boscafé De Soete Inval maakt deel uit van Natuurpoort Vennenhorst, direct gelegen aan de rand van het recreatie- en natuurgebied De Heihorsten. Ideaal als vertrekpunt, uitvalsbasis of tussenstop als je de schitterende omgeving van De Heihorsten gaat ontdekken.

Boscafé De Soete Inval Natuurpoort Vennenhorst

bourgondisch genieten in een buitengewoon stukje natuur van Someren.

De Heihorsten tot aan de voordeur

Het schitterende landschap van De Heihorsten loopt tot aan de voordeur en diverse fiets- en wandelroutes leiden u langs deze unieke plek waar alles en iedereen samen komt.

Boscafé De Soete Inval
bourgondisch genieten in de natuur

In de sfeervolle brasserie, de serre met magnifiek uitzicht of vanaf het zonnige terras kunt u genieten van een uitgebreide kaart. Van een heerlijke kop koffie met iets lekkers, een uitgebreid aanbod aan speciaalbiertjes tot aan een rijkelijke belegde borrelplank, diverse lunchgerechten of een heerlijke hamburger.

Onze tip: Na een stevige wandeltocht kies dan voor de uitgebreide wandelaarslunch!

 

Natuurpoort Vennenhorst
Alle informatie binnen handbereik

Naast een uitgebreide menukaart kunt u hier terecht voor uitgebreide informatie over de omgeving en de diverse routes: van wandel, fiets en mountainbike routes tot aan ruiter- of menroutes. Omgeven met ruime parkeerplaatsen, duidelijke bewegwijzering, een stoere speeltuin en diverse terrassen, ideaal om een middag goed te vertoeven met de kids of om even bij te komen en te genieten van het uitzicht, de bosrijke omgeving en de gezellige ambiance.

 

Iedereen is welkom

Heeft u als groep iets te vieren en/of wilt u een uitstapje maken in dit prachtige gebied, dan bent u hier aan het goede adres. Ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom.

Openingstijden:
7 dagen per week vanaf 10 uur /
de keuken van 12 tot 19 uur

Bosrandweg 6, 5712 GX Someren
0493 – 496343

Bekijk de gebiedskaart

Het natuurgebied waar je alles kunt beleven!