Nieuw recreatiepark met luxe vakantiehoeves

Tussen de prachtige bomen van de Bosrandweg, het gezellige Boscafé De Soete Inval en Natuurpoort Vennenhorst vindt u de entree van Bungalowpark De Heihorsten, een nieuw te ontwikkelen vakantiepark op een glooiend landschap van ca 10 hectare heide, ven en bos.

Ontworpen om vanuit uw vakantiehoeve zo
De Heihorsten in te trekken!

Een uniek vakantiepark
geadopteerd door de natuur

Brede paden leiden over bruggetjes en langs waterpartijen naar ruime kavels met luxe vakantiehoeves welke op het water zijn georiënteerd, uitkijken over het heidelandschap of juist in de lommerrijke beschutting liggen van het bos.

De vakantiehoeves – aan het ven, op de hei of in het bos

Honderd stijlvolle vakantiehoeves met daken van natuurlijk riet en in verschillende soorten en maten, worden hier fraai ingepast in het omringende landschap. De prachtige bomen, heide en waterpartijen zijn dan ook landschappelijke elementen waarop de ontwikkeling van het park is geïnspireerd. Alle vakantiehoeves worden hoogwaardig gebouwd met gebruik van duurzame materialen.

Het park

Naast een luxueus binnenzwembad, diverse speelweides, een imposant centrumgebouw met receptie, minimarket en verse broodjesservice heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een heerlijke wellness vakantiehoeve, welke uiteraard voorzien is van een uitgebreide wellnessruimte. Optimaal genieten dus, zowel in uw eigen vakantiehoeve, op het park als van al het moois wat De Heihorsten u te bieden heeft.

Modelwoningen

Vanaf 17 april zijn de modelwoningen klaar en kunt u deze van maandag tot en met zaterdag op afspraak individueel bezichtigen.

Bosrandweg 5, Someren
0493 745 467

Bezoek website

Het natuurgebied waar je alles kunt beleven!