Natuurlijk bourgondisch

Brabantse gezelligheid en bourgondisch genieten gaan samen in dit uniek stukje natuur waar alles en iedereen samenkomt. Wilt u genieten van een speciaalbiertje op een zonnig terras of juist opwarmen in een gemoedelijke ambiance? Een stevige bodem voor een pittige wandelroute of een tussenstop om even bij te tanken van een heerlijke fietsroute. Voor ieder wat wils op diverse locaties in De Heihorsten.

Boscafe De Soete Inval

Boscafe De Soete Inval
De poort van De Heihorsten

Ideaal als vertrekpunt of uitvalsbasis als je de schitterende omgeving van De Heihorsten gaat ontdekken. Boscafé De Soete Inval maakt namelijk deel uit van Natuurpoort Vennenhorst, de poort van De Heihorsten en de plek waar je alle informatie over het gebied vindt. Bourgondisch genieten in de natuur In de sfeervolle brasserie, de serre met magnifiek uitzicht of vanaf het zonnige terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met iets lekkers, een uitgebreid aanbod aan speciaalbiertjes tot aan een rijkelijke belegde borrelplank, diverse lunchgerechten of een heerlijke hamburger.

Onze tip na een stevige wandeltocht: De wandelaarslunch! Omgeven door prachtige bomen, ruime parkeerplaatsen, duidelijke bewegwijzering, een speeltuin en een zonnig terras is Boscafe de Soete Inval in alle jaargetijden de plek om te genieten van een stukje natuur(lijk) Someren.

Meer informatie

Brasserie Het Keelven

Geniet in de huiselijke brasserie of de comfortabele foyer van manege Het Keelven van een ontbijt, lunch, brunch, high tea of diner. Een uitgebreide kaart in een verrassende ambiance. Of u nu een paardensportliefhebber bent of een fietsende voorbijganger, iedereen is welkom. Ook voor grotere groepen zijn er tal van mogelijkheden. Tip: Fiets langs Brasserie Het Keelven wanneer u van Natuurpoort Vennenhorst naar Someren fietst (over het nieuw aangelegde fietspad). Dit is namelijk de ideale tussenstop voor een drankje, borrelhapje of bijvoorbeeld de ‘Fietserslunch’. Geopend: 7 dagen per week van 10 tot 21 uur.

Meer informatie

Restaurant Golfbaan De Swinkelsche

In het clubhuis of op het terras kunt u tijdens openingstijden van de golfbaan terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Er worden lunch- en dinergerechten geserveerd, bereid met verse producten van diverse lokale leveranciers. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. U bent altijd van harte welkom. Ook voor feesten en partijen of vergaderingen kunt u terecht op de Swinkelsche.

Maarheezerdijk 10, Someren
0493 49 44 22

Paviljoen Landgoed visserij Someren

Aan de rand van het landgoed ligt een gezellig paviljoen met een overdekt terras, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.  De menukaart biedt u een ruime keuze uit diverse snacks en dranken, maar ook kleinere gerechten en tussendoortjes staan vermeld.

Dellerweg 30, Someren
06 51822131

Meer informatie

Het natuurgebied waar je alles kunt proeven!