Recreatie en ruitersport onder één dak

Centraal gelegen in De Heihorsten vindt u Manege Het Keelven. Of u nu lekker komt lunchen, wandelen of in de manege les krijgt, geniet van prachtige ruiterpaden, geniet van het uitzicht vanuit de foyer, wedstrijden rijdt of met een aanspanning rondrijdt. Manege Het Keelven is de uitvalsbasis voor zowel de paardenliefhebber als voor de spontane voorbijganger, iedereen is welkom!

Omdat er zoveel verschillende paardensporten zijn, werken we vanuit de gedachte dat iedere paardensporter uniek is en bij ons terecht kan om op een gezonde en veilige manier van deze mooie sport kan genieten.

Het Keelven is er voor iedereen.

Voor een unieke ervaring, avontuurlijk of juist ontspannend. Voor de een is dit op de paardenrug, voor de ander juist liever erachter of vanuit de brasserie onder het genot van een kopje koffie.

Brasserie Het Keelven

Geniet in de huiselijke brasserie of de comfortabele foyer van manege Het Keelven van een ontbijt, lunch, brunch, high tea of diner. Een uitgebreide kaart in een verrassende ambiance. Of u nu kiest voor het Keelven Kickstart Ontbijt, het luxe lunchplankje of voor een drie gangen diner, het is allemaal even lekker! Ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom.

 

Faciliteiten manege

Naast onze gezellige brasserie en foyer is er een breed aanbod aan faciliteiten voor de paardenliefhebber. Van ruiteropleidingen en groepsarrangementen tot aan verwarmde wasplaatsen, paddocks’s en diverse binnenpistes. Te paard de natuur ontdekken geeft natuurlijk een extra dimensie want de ruiterroutes brengen u op unieke locaties. Informeer naar de mogelijkheden bij de manege en enjoy the ride!

Iedereen is welkom

Voor jong en oud, grote groepen of kleine groepen. Heeft u iets te vieren of wilt u extra informatie over de omgeving en de ruiter- of menroutes? U bent van harte welkom.

Onze manege is dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur
Onze brasserie is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur

Het Keelven 4, Someren
www.hetkeelven.nl

Het natuurgebied waar je alles kunt beleven!