Een vispareltje in De Heihorsten

Gelegen in De Heihorsten, op steenworp afstand van de dorpskern van Someren ligt Landgoedvisserij Someren. Een waar paradijs voor vissers en natuurliefhebbers. Omgeven door schitterende natuur van heide, bos en ven zijn hier vijf prachtige visvijvers aangelegd.

Gooi je hengel uit in een van de vijf prachtige visvijvers.

Visvijvers

Met vijf verschillende visvijvers is er meer dan voldoende variatie voor de visliefhebber. U kunt onder andere vissen op zalm, forel, meerval, karper en steur. De visvijvers zijn bijzonder mooi aangelegd en gaan als het ware op in de omliggende natuur.

Tip: Ook zonder visvergunning kun je hier je hengel uitgooien.

Faciliteiten

Zelf geen visbenodigdheden? Geen nood want hengels, aas, koelboxen en onthakingsmatten zijn allemaal te huur. Er is ruime parkeergelegenheid en u kunt een lekker hapje eten of drinken in het paviljoen. Zelfs kamperen is mogelijk (op aanvraag). U heeft letterlijk alles bij de hand om meer dagen te kunnen genieten, van een gevarieerd aanbod aan visvijvers, lekker eten en een (kampeer)plekje direct aan het water.

Paviljoen

Aan de rand van het landgoed ligt het gezellige paviljoen met een overdekt terras, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.  De menukaart biedt een ruime keuze uit diverse snacks en dranken, maar ook kleinere gerechten en tussendoortjes staan vermeld.

Dellerweg 30, Someren
06 51822131

Bezoek website

Het natuurgebied waar je alles kunt beleven!