Van mini-break tot aan meerdaagse vakantie

Beleef de veelzijdigheid van dit gebied vanuit uw vakantiewoning, camping of gezellige B&B. Ontdek het prachtige natuurgebied waar wandelen, fietsen, golfen, paardrijden en bourgondisch genieten centraal staan. Rust, ruimte en natuur gaan hier hand in hand met vertier en avontuur. Een paar dagen vertoeven in De Heihorsten staat dan ook garant voor ontspanning en optimaal genieten van de natuur. En met diverse grote natuurparken om de hoek en het bruisende Eindhoven in de buurt heeft u toegang tot nog meer vertier en plezier.

Bungalowpark De Heihorsten: in ontwikkeling

In ontwikkeling:
Bungalowpark De Heihorsten

Gelegen aan de entree van het natuurgebied De Heihorsten, met brede paden die leiden naar luxe vakantiehoeves, een imposant en sfeervol hoofdgebouw en diverse faciliteiten als een binnenzwembad.

De vakantiehoeves zijn op het water georiënteerd, kijken uit over het heidelandschap of liggen juist in de lommerrijke beschutting van het bos. Vanuit je vakantiehoeve stap je zo de fiets op of wandel je het gebied in.

Kortom: Een echte aanvulling voor het gebied De Heihorsten.

Bosrandweg 5, Someren
0493 745 567

Meer informatie
De Kuilen

Camping De Kuilen

Camping de Kuilen staat bekend om de gemoedelijkheid, de rust en ruimte, de Brabantse gastvrijheid, maar bovenal de gezelligheid. Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen.

Deze camping heeft dan ook veel voorzieningen. Naast kamperen met uw tent, caravan of camper is het ook mogelijk om vakantie te vieren in een van de accommodaties, zoals het houten chalet, een vakantiehuisje of misschien wel in de groepsaccommodatie.
Zelfs aan de paardenliefhebber is gedacht. Er is namelijk de mogelijkheid om uw eigen paard of pony mee te nemen want naast een overdekte rijhal is stalling ruimschoots aanwezig.

Kuilvenweg 15, Someren
0493 494 582

Gasterij De Heihorst

Deze Bed & Breakfast heeft een landelijke en rustige ligging, op steenworp afstand van de dorpskern van Someren en direct aan het fietsroutenetwerk. Gasterij De Heihorst beschikt over 4 tweepersoonskamers en een ruime tweepersoonskamer in de woonboerderij.

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijt/huiskamer of op het terras. Een gastvrije ambiance, een heerlijke tuin en een gezellige lounge met open haard maken uw verblijf compleet.

Vaarselstraat 55, Someren
0493 495 996

Pipowagen Camping

Een echte familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. Hoe bijzonder is het om eens te overnachten in een echte pipowagen met gezellige veranda. De gemoedelijke pipowagens zijn er in diverse soorten en maten. Ook de ruime kampeerplekken, tussen de pipowagens in, bieden voldoende ruimte om optimaal te genieten van het buitenleven en alles wat dit schitterende gebied te bieden heeft. Deze populaire camping is met recht uniek te noemen en bij uitstek geschikt voor een familieweekend of voor gezinnen met jonge kinderen.

Kerkendijk 41, Someren
06 178 01 500

Camping de Somerweij

Camping de Somerweij, is een mooie, rustige en gezellige minicamping gelegen in een prachtig weidegebied. Vlakbij de bosgrens en toch dichtbij het centrum van Someren is deze kleinschalige camping een uitstekende vakantieplek voor mensen die houden van wandelen, fietsen en mountainbiken in prachtige natuurgebieden. U kunt met camper, caravan, vouwwagen of tent komen of u huurt een knusse tipitent. Extra geliefd zijn de speelweide, dierenweide en de gezellige zitplek met hangstoelen en een hangmat.

Stalmansweg 11, Someren
06 203 10 877

Faciliteiten Natuurpoort Vennenhorst:

Centraal ontmoetings- en verblijfpunt is Natuurpoort Vennenhorst: een pleisterplaats voor alle bezoekers. Gelegen aan de Bosrandweg, een zijstraat van de Provincialeweg die Heeze en Someren aan elkaar verbindt. Vanwege de aanwezige voorzieningen, het boscafé, de centrale ligging en de ruime parkeermogelijkheden is Natuurpoort Vennenhorst voor veel routes tevens het vertrekpunt. Je vindt er toiletten, aanvullende toeristische informatie en natuurlijke een fijne plek om te genieten van het horeca-aanbod.

Meer informatie

Het natuurgebied waar je alles kunt proeven!